Harry Bøe mottok Hans Barliens gründerpris 2019!

Under Grong Sparebanks inspirasjonsdager ble Harry Bøe tildelt Hans Barliens gründerpris.

Hans Barliens gründerpris er etablert for å gi honnør til nyskaping og igangsetting. Den skal tildeles personer eller grupper som har gjort en særlig innsats i eget lokalsamfunn, en organisasjon eller bedrift i Namdalen. Prisen er et samarbeid mellom Grong Sparebank, Trøndelag Fylkeskommune og Overhalla kommune.

Bøe mottok prisen for sin sine uredde holdninger til å utfordre både næringsliv og konkurrenter, skriver Namdalsavisa. Han er en seriegrynder som har skapt flere bedrifter. Han er en «self made-man» som har skapt store verdier. Han kan høres godt og er ikke redd for å gå sine egne veger.

Juryen besto av Trude Parnas, Pharmaq, Jon Håvard Solum, Grong Sparebank, Ulrik Hammervold, Innovasjon Norge, Terje Sørvik, Trøndelag fylkeskommune og Per Olav Tyldum, Overhalla kommune.