Selger seg ut av Nærøysund Gruppen

Nærøysund Invest AS kontrollerer 90 prosent av Nærøysund Gruppen, etter at SS-Invest AS selger sin aksjepost i Trønder Holding AS.

SS-Invest AS har signert en avtale som sikrer Nærøysund Invest AS alle aksjene i Trønder Holding AS. Nærøysund Invest AS er eid av Jørn Otto og Lill Tove Røed. Som eneste eier i Trønder Holding AS vil Nærøysund Invest AS dermed kontrollere 90 prosent av aksjene i eierselskapet bak Nærøysund Gruppen, Nærøysund Holding AS. Okstad Invest AS eier de resterende 10 prosentene.

Begge parter er svært godt fornøyd med avtalen.

Nærøysund Gruppen (Nærøysund Holding AS) omfatter blant annet selskapene Nærøysund Kraftbetong AS, Nærøysund Entreprenør AS, Nærøysund Eiendom AS, Nærøysund Mobilknusing AS, Nærøysund Eiendomsutvikling AS, Nærøysund Panorama AS, Ytre Namdal Verkstedsenter AS, Bakkalandet Hotell AS, Innfarten AS og Nærøysund Taxi AS.

SS-Invest AS eies av Selbøe Invest AS og Stavseng Invest AS.